22bet

Joaca pe 1xbet folosind propriul Iphone

La fel ca Android, 1xbet este disponibil si pentru dispozitivele iOS. Este usor si usor de inteles pentru incepatori. Acum, va fi convenabil si pentru utilizatorii iOS sa parieze la sporturile de echipa preferate.

Interfata versiunii iOS a aplicatiei este impartita in doua parti majore – prima afiseaza evenimentele viitoare, in timp ce cealalta afiseaza evenimentele live in desfasurare. Chiar si sporturile sunt separate, dar sunt accesibile si pot fi afisate in acelasi timp.

Aplicatia mobila ofera diferite tipuri de evenimente sportive, cum ar fi evenimente virtuale, sporturi electronice, softballs, navigatie, cricket etc.

Descarcati aplicatia ios 1xbet
Cum se instaleaza aplicatia mobila 1xbet pentru iOS?

Daca intentionati sa instalati o aplicatie 1xbet pe unul dintre dispozitivele dvs. iOS, este posibil sa aveti nevoie de aceste ghiduri pas-cu-pas pentru a trece prin.
Setari ios pentru aplicatii
Cum sa permiteti aplicatia 1xbet pe iOS

Pasul 1: Accesati „Setari”. (Consultati imaginea din stânga).
Pasul 2: Accesati iTunes si Magazinele de aplicatii.
Pasul 3: Faceti clic pe „ID-ul Apple”.
Pasul 4: Mergeti in Tara / Regiune. Schimbati tara sau regiunea si alegeti tara din lista.
Pasul 5: Cititi termenii si conditiile si Politica de confidentialitate Apple. Faceti clic pe “Accord” (adica Accept)
Pasul 6: Confirmati modificarile facând clic pe “Accord”.
Pasul 7: Daca inca nu aveti un ID Apple, asigurati-va ca ati completat toate câmpurile goale.
Pasul 8: acum sunteti setat! Gasiti 1xbet in App Store si faceti clic pe “Descarcati”.

1xbet este compatibil si accesibil pentru iPhone 5 si versiuni mai noi. Asigurati-va ca aveti suficient spatiu de stocare pentru o aplicatie noua.

1xbet este accesibil pentru unele dintre urmatoarele marci: telefoane Sony, Huawei, Lenovo, LG si Samsung cu versiunea Android 4.4 sau o versiune ulterioara. Intre timp, versiunea IOS a programului este compatibila numai cu versiunea Bet365 iPhone 5 sau mai noua. 1xbet este de asemenea disponibil in dispozitivele Windows

Interfata este formata din cele doua parti:

evenimente viitoare;
evenimente live.

De asemenea, evenimentele pot fi afisate toate simultan sau impartite prin sport. Bordul de pariuri are mai multe optiuni, iar coeficientii sunt la nivelul de mijloc. Puteti modifica suma pariului cu un singur clic.

In aplicatia 1xbet mobila exista seturi suplimentare de evenimente sportive, cum ar fi cricket, navigatie, softball, sport electronic si evenimente virtuale. In plus, jocuri live sunt disponibile in cazinou, precum si ruleta rusa, 21, Wheel of Fortune si multe altele.

Sistemul de operare iOS este foarte sigur si ofera utilizatorilor o multime de noi oportunitati, de aceea numarul de persoane care prefera sa aiba un iPhone este in continua crestere.

1xbet este, de asemenea, disponibil pentru dispozitivele iOS. Este foarte usor sa utilizati platforma si este destul de inteligibil chiar si pentru incepatori. Astfel, acum toti utilizatorii iOS au sansa de a utiliza aplicatia ios 1xBet pentru a avea acces la platforma de case de pariuri preferate. Utilizati un iPad sau o versiune iPhone 1xBet pentru a plasa pariuri, pentru a juca jocuri de noroc si pentru a petrece un timp bun cu 1xbet.

Personal, Interfata Utilizator a aplicatiei este buna, dar ar putea fi imbunatatita. Buletinul de pariuri are potentialul de a-l imbunatati in curând, cu ajutorul specialistilor IT, precum si de comentariile utilizatorilor la aplicatie, ceea ce va ingreuna modernizarea companiei.