22bet

Foloseste serviciul telegram la pariuri pe 1xbet

1xBet se apropie si mai mult de jucatorii sai.

Anterior, trebuia sa folositi doua aplicatii mobile pentru a juca in birourile casei de pariuri si pentru a discuta cu prietenii, ceea ce nu este foarte convenabil, dar acum aceste doua functii sunt combinate intr-un singur program – tarifele prin Telegram la 1Xbet. Pune sport si conversatii fara a parasi aplicatia Telegram Messenger este o inovatie pe care o cunoscuta casa de pariuri ruse a oferit-o tuturor clientilor.

Cum sa incepeti sa pariati prin Telegrams in 1Xbet?

Multi utilizatori ai mesajului popular au apreciat toate avantajele unui astfel de serviciu, deoarece este intr-adevar foarte convenabil si simplu. Daca nu ati inceput sa instalati in 1Xbet cu ajutorul Telegram, instructiuni pas cu pas cu capturi de ecran va vor ajuta sa va dati seama.

Primul pas este instalarea aplicatiei si inregistrarea la 1xbet Telegram.

Deci, primul lucru pe care trebuie sa il descarci si sa il instalezi pe dispozitivul tau mobil este un messenger instantaneu, daca, desigur, nu l-ai facut pâna acum. Instalati si inregistrati-va la Telegrams. Totul aici este cât se poate de simplu si clar, nu ne vom concentra asupra acestei atentii.

Pasul doi – cautati botul 1Xbet din messenger.

Procedam direct la pariurile in 1Xbet prin Telegram Messenger. Lansati aplicatia, deschideti meniul si gasiti fila Contacte.

Deschideti „Contacte” si introduceti „@ Bet1xBot” in linia de cautare – acesta este botul casei de pariuri 1xbet din Telegram. Gasim un bot, selectam si facem clic pe „Start”, dupa care ni se va oferi sa alegem limba interfetei corespunzatoare.

Pasul trei – alegerea limbii.

Dintre limbile propuse, alegeti „rusa” sau alte altele, daca aveti nevoie. Dupa selectarea unei limbi, se va deschide meniul principal de 1xbet. Dupa cum ati inteles deja, aplicatia functioneaza cu ajutorul unor comenzi speciale pe care utilizatorul trebuie sa le selecteze in meniu. Messengerul recunoaste aceste comenzi si deschide pagina urmatoare de care avem nevoie.
Telegram Telegram

Pasul patru – introduceti 1xbet.

Inaintea noastra este un meniu in care exista cinci puncte: joaca o demonstratie, inregistreaza-te, autentifica-te, ajuta, selecteaza o limba.

Daca v-ati inregistrat deja pe site-ul 1xbet, nu trebuie sa mai creati un cont de joc. Faceti clic pe „Autentificare”. In cazul in care nu aveti un cont la o casa de pariuri, parcurgeti inregistrarea in 1xbet.

Dupa ce am dat clic pe „Conectare”, aplicatia va va cere sa introduceti o autentificare in 1xbet, sa o introduceti. De exemplu, 6375390. La câteva secunde dupa introducerea link-ului de conectare va aparea, faceti clic pe el.

Telegram Telegram

Utilizatorul va fi redirectionat catre pagina cu formularul de autentificare. Aici trebuie sa specificati un nume de utilizator si o parola facând clic pe „Conectare”. Apoi, veti vedea mesajul „Sunteti autorizat! Reveniti la aplicatie. Du-te inapoi si continua direct la tarifele.

Telegram

Pasul cinci – cum sa pariati prin Telegrams in 1Xbet?

Revenind la meniul principal, veti vedea soldul contului dvs. de joc si functiile disponibile:

line;
trai;
sloturi;
In sus;
echilibru;
Istoricul pariurilor;
Si altele.

Pentru a plasa un pariu, selectati Linie sau Live, daca doriti sa pariati in timp real. Prin deschiderea liniei, sporturile disponibile se vor deschide in aplicatie. Alegeti un sport prin comenzile speciale oferite in meniu. Apoi turneul, meciul, tipul de pariu si rezultatul unui anumit meci. In cele din urma, specificati suma pariului si plasati un pariu. Asta este! Accesati „Istoricul ofertelor” pentru a va asigura ca ati facut totul corect si ca pariul este incadrat in 1xbet.
Telegram Telegram
Depunerea si retragerea banilor de la 1Xbet in Telegram

Prin Telegrams puteti face, de asemenea, o depunere si puteti obtine un câstig la casa de pariuri de 1xbet. Pentru a face acest lucru, in meniul principal, selectati „Depunere” sau „Retragere”. In ecranul de ecran puteti vedea lista metodelor de plata disponibile pentru reinnoirea contului.
Telegram Telegram
Joc demonstrativ in 1xbet prin Telegram

Incepatorii vor aprecia functia „Demo Game”. Aceasta este o oportunitate de a juca 1xbet prin Telegram pentru ambalaje de bomboane (bani virtuali, ireali). Pentru a face acest lucru, faceti clic pe „Redare demo” in meniul principal. Apoi vi se va oferi sa alegeti moneda contului demonstrativ si apoi veti primi o autentificare si o parola din contul de instruire din biroul casei de pariuri.
Telegram Telegram

Exista multe alte functii in botul 1xbet cu care va puteti familiariza fara probleme speciale. Este demn de remarcat faptul ca functionalitatea la cel mai inalt nivel, iar casa de pariuri o imbunatateste zi de zi.
Cautarea oglinzilor 1Xbet cu Telegram

Aplicatia Telegram va fi utila si pentru clientii casei de case de pariuri 1xbet, care se instaleaza din versiunea de dexop. Prin intermediul mesagerului, puteti afla oglinzi noi si puteti contacta asistenta clientilor, pe care casa de pariuri o notifica pe site-ul sau web.
telegrama

Este destul de usor sa pariati prin Telegram datorita navigatiei clare si a unei structuri inteligibile a site-ului web al casei de pariuri adaptat pentru mesager. Alege un sport si gaseste un eveniment sportiv de interes pentru a face un pariu. In general, pariurile prin Telegrams nu difera de jocul standard de pe site-ul 1Xbet. Este ca o versiune mobila, disponibila doar in Telegram. Aici va puteti reface contul si retrage banii. Inregistrarea este necesara in 1xBet.